preview image

Identitate vizuală

  1. Acasa Comunicare Mass Media Identitate vizuală

Vă mulțumim că accesați site-ul oficial al Academiei de Studii Economice din București, instituție înființată în baza legii promulgate prin Decretul Regal nr. 2.978 din aprilie 1913, publicat în Monitorul Oficial al României din 13 aprilie 1913, sub denumirea de „Academia de Înalte Studii Comerciale și Industriale”.

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI – denumirea actuală datând din anul 1967 – a pregătit zeci de generații de economiști, contribuind la afirmarea și dezvoltarea învățământului, științei și culturii economice din țara noastră.

Academia de Studii Economice din București este atașată tradiției gândirii libere, libertății economice, recunoașterii drepturilor și libertăților fundamentale ale omului și principiului supremației legii.

Academia de Studii Economice din București se identifică prin:

Denumire: ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI;
Sediu: Piața Romană nr. 6, sect.1, cod poștal 010374, București, România;
Abreviere: ASE;
Ziua institutiei: se sărbatorește, anual, la 6 aprilie, prin manifestări științifice, culturale și sportive;
Site-ul oficial al Academiei de Studii Economice din Bucuresti este www.ase.ro
Identitatea vizuală a ASE, stabilizată; de-a lungul deceniilor, conține câteva elemente unice care au fost concepute pentru a promova o imagine unitară. Acest manual conține principii, norme și mostre ce ilustrează utilizările corecte ale elementelor de brand.

 

Descarcă manualul de identitate vizuală al ASE folosind documentul de mai jos:

This site is registered on wpml.org as a development site.