preview image

Strategia ASE 2020-2030

Strategia ASE pentru 2020-2030 este un document care prezintă viziunea și obiectivele Academiei de Studii Economice din București pentru următorul deceniu.

  1. Acasa Universitatea Conducerea Strategia ASE 2020-2030

Strategia se axează pe următoarele domenii: educație, cercetare, internaționalizare, responsabilitate socială și dezvoltare instituțională.

Clădind pe fundamentul solid al tradiției sale academice de peste 100 de ani, Academia de Studii Economice din București îmbină în mod armonios misiunea pentru educație, misiunea pentru cercetare și misiunea pentru comunitate, pentru a-și consolida poziția de centru de excelență și a contribui în mod activ la dezvoltarea durabilă a societății și economiei.

În plan educațional Academia de Studii Economice din București valorifică tradiția academică și capitalul uman de care dispune prin oferirea de experiențe educaționale racordate la tendințele din domeniu pe plan internațional, care să stimuleze gândirea creativă, dezvoltarea competențelor și aptitudinilor tinerei generații şi să faciliteze integrarea corespunzătoare a absolvenţilor pe piaţa națională şi europeană a muncii.

În planul cercetării, experiența și expertiza dobândite prin participarea în echipe mixte de cercetare din domenii conexe şi complementare, cu reputație internațională şi dezvoltarea școlilor postdoctorale facilitează implementarea unor proiecte de cercetare axate pe provocările economico-societale actuale, care să contribuie la dezvoltarea cunoașterii și valorificarea acesteia în rezolvarea unor probleme concrete cu care se confruntă economia și societatea.

Puteți afla mai multe despre Strategia ASE pentru perioada 2020-2030 în documentul de mai jos.

This site is registered on wpml.org as a development site.