preview image

Despre ASE

ASE se află la granița descoperirilor academice și intelectuale. Cei care se aventurează aici – să învețe, să cerceteze, să predea, să lucreze și să se dezvolte – se alătură comunitații academice aflate de 111 ani în căutarea adevărului, a cunoașterii și a unei lumi mai bune.

  1. Acasa Universitatea Despre ASE

ÎNVĂŢĂMÂNT SUPERIOR,
SCOP SUPERIOR

Academia de Studii Economice din Bucureşti își asumă misiunea de a pregăti generațiile viitoare, de a contribui la dezvoltarea cercetării de top, la formarea elitelor mediului socio-economic

Academia de Studii Economice București o istorie de 111 ani de excelență academică

0

6 aprilie 1913 – ASE este înființată prin Decret Regal

0

Studenți români și străini studiază în cadrul ASE

0

Programe de studii

0

Absolvenți

0

Volume în Biblioteca Centrală ASE

0

Burse ERASMUS

Vivat Academia!

Mesajul rectorului Prof. univ. dr. Nicolae ISTUDOR

Academia de Studii Economice din București este o universitate de cercetare avansată și educație, care organizează studii universitare și cercetare științifică în domeniile științelor economice, administrative, juridice și socioumane. ASE este considerată drept cea mai importantă instituție de învățământ superior economic din țară și una dintre cele mai cunoscute universități economice din Sud-Estul Europei.

Pregătirea universitară a studenților este realizată în cadrul ciclurilor de licență, masterat, doctorat și postdoctorat.

Citește mai departe mesajul rectorului
preview image
Programe academice

Academia de Studii Economice din București își confirmă recunoașterea națională și internațională prin atragerea de studenți, masteranzi și doctoranzi, oferind o educație universitară și post-universitară la standarde de înaltă calitate.

Afla mai multe despre programele academice ale ASE
preview image
Biblioteca centrală

La începutul secolului al XX-lea viziunea și efortul unor intelectuali de marcă au condus către întemeierea unei unități de învățământ de rang superior care să pregătească specialiști în domeniul economic, acțiune concretizată prin înființarea în 1913 a Academiei de Înalte Studii Comerciale şi Industriale (AISCI).

Acesează pagina Bibliotecii Centrale
preview image
Descoperă campusul

Cu o infrastructură modernă și programe de studii diverse, campusul ASE din București este locul ideal pentru a-ți începe călătoria academică și profesională. Descoperă astăzi mai multe despre ASE și începe să-ți construiești viitorul cu încredere!

Participa la turul virtual al campusului

Evaluare instituțională ASE

Academia de Studii Economice din București este recunoscută de către Consiliul ARACIS drept Universitate cu grad de încredere ridicat conform evaluărilor externe a calității academice.

 

Film de prezentare – Academia de Studii Economice din București, 2022
This site is registered on wpml.org as a development site.