preview image

Programe academice

Academia de Studii Economice din București își confirmă recunoașterea națională și internațională prin atragerea de studenți, masteranzi și doctoranzi, oferind o educație universitară și post-universitară la standarde de înaltă calitate.

  1. Acasa Universitatea Academic Programe academice

ASE oferă o gamă variată de programe academice în domeniile Științe economice, administrative, juridice și socio-umane.

Fie că sunteți interesați să începeți o carieră în domeniul economic sau în afaceri sau să continuați studiile cu un master sau doctorat, ASE oferă programe adecvate nevoilor dvs. academice și profesionale.

Programele academice oferite de ASE nu doar oferă cunoștințe teoretice despre domeniile Știinte economice, administrative, juridice și socio-umane, dar și oferă șansa de aplicare a acestora în diverse proiecte practice sau prin intermediul internship-urilor, dându-le posibilitatea studenților să-și dezvolte capacitatea de adaptare la medii de lucru în schimbare.

Programe de Licență
Academia de Studii Economice din București organizează 35 de programe universitare de licență, formele de învățământ cu frecvență, cu frecvență redusă și la distanță.
Află mai multe
Programe de Masterat
Academia de Studii Economice din București are în derulare o varietate de programe de masterat.
Afla mai multe
MBA
Academia de Studii Economice din București (ASE) oferă programe de masterat de tip MBA (Master of Business administration) pentru studenții interesați să își dezvolte abilitățile de leadership și gândire strategică în domeniul afacerilor.
Află mai multe
Doctorat
ASE a primit dreptul de a organiza programe de studii universitare de doctorat și de a acorda titlul de Doctor în științe economice în anul 1921. În prezent, ASE organizează 10 programe de doctorat, în domeniile fundamentale, Stiințe economice și …
Află mai multe
Centrul ID-IFR
Învatamântul la Distanță (ID) reprezintă o formă flexibilă de organizare a activității didactice, concepută pentru nevoile celor care doresc sa învețe, fără a-și întrerupe activitatea profesională.
Află mai multe
Programe postuniversitare
Programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă vizează dezvoltarea și perfecționarea unor competențe necesare pe piața muncii.
Află mai multe
Planuri de învățământ
Pe această pagină sunt disponibile planurile de învățământ pentru programele de licență și masterat organizate de facultățile ASE.
Vezi mai multe detalii
Fișe de disciplină
Pe această pagină sunt disponibile fișele de disciplină pentru planurile de învățământ aferente programelor de licență și masterat organizate de facultățile ASE.
Vezi fișele disciplinelor
This site is registered on wpml.org as a development site.