preview image

Centre Culturale

  1. Acasa Studenți Centre Culturale

Centrele culturale ale Academiei de Studii Economice din București: promovând diversitatea culturală și lingvistică

Academia de Studii Economice din București este dedicată promovării diversității culturale și lingvistice în cadrul comunității sale academice. În acest scop, ASE a înființat patru centre culturale care organizează activități extracurriculare pentru studenți și personalul său. Fiecare centru este dedicat promovării culturii și limbii unei anumite țări și oferă oportunități pentru a învăța mai multe despre tradițiile, istoria și valorile culturale specifice fiecărei țări.

Centrele culturale ASE colaborează cu parteneri internaționali, cum ar fi ambasadele, organizațiile culturale și universitățile din străinătate, pentru a organiza evenimente și activități care să promoveze diversitatea culturală și lingvistică.

  • Centrul de Studii Americane – înființat în ianuarie 2017, în parteneriat cu Ambasada SUA din România și Comisia Româno-Americană Fulbright
  • Centrul de Studii Franceze (Centre de Reussite Universitaire) – înființat în martie 2015 în parteneriat cu Agenția Universitară a Francofoniei (AUF); CRU ASE a moștenit resurse și experiență de la activitățile predecesoarelor sale – Lectoratul Francez (înființat în 1992) și Campus Numerique Francophone Partenaire (înființat în 2012).
  • Centrul de Studii Japoneze – înființat în martie 2019 cu sprijinul Ambasadei Japoniei din România
  • Lectoratul Indian – înființat în iunie 2021 în parteneriat cu Consiliul Indian pentru Relații Culturale

Academia de Studii Economice din București este mândră să susțină diversitatea culturală și lingvistică prin intermediul acestor centre culturale și speră că studenții și personalul său vor continua să se implice în activitățile lor pentru a-și dezvolta cunoștințe și abilități interculturale, precum și pentru a-și extinde orizonturile și a experimenta noi culturi și experiențe.

This site is registered on wpml.org as a development site.