preview image

Medalie de aur pentru ASE la Șah!

  1. Acasa Comunicare Evenimente 2024 Medalie de aur pentru ASE la Șah!

Lotul Academiei de Studii Economice din București a dominat Campionatele Naționale Universitare de la Timișoara din perioada 10-12 mai a.c., câștigând clasamentul pe universități cu 11,5 puncte avans (echivalentul a 11 partide câștigate și o remiză) față de următoarea universitate.

Și clasamentele individuale au fost cucerite de studenții noștri, Alessia Ciolacu și David Gavrilescu, câștigând aurul atât la masculin cât și la feminin la ambele probe, iar la proba de blitz masculin, Andrei Dolana a dus și la ASE și medalia de bronz.

În urma acestui rezultat, Academia de Studii Economice va reprezenta România la Campionatele Europene Universitare, ce vor avea loc în perioada 12-24 iulie la Debrecen-Miskolc, Ungaria.

Lotul care a făcut posibilă performanța a fost format din:

David Gavrilescu (REI), Andrei-Theodor Dolana (CSIE), Alessia-Mihaela Ciolacu (MAN), Alexandra-Ioana Pătru (CSIE), Anamaria Rață (FABBV), Andreea-Alexandra Șchiopu (Drept), Alexia-Iuliana Marin (B&T), Robert-Alexandru Panait (CSIE), Colin Grigorescu (FAMP-RU), Ion Vornicescu (CSIE). Felicitări!

This site is registered on wpml.org as a development site.