preview image

Conferințe organizate de Facultățile ASE în luna mai 2024

  1. Acasa Comunicare Evenimente 2024 Conferințe organizate de Facultățile ASE în luna mai 2024
  • 10-11 mai: Cea de-a 25-a ediție a Conferinței Societății de Probabilităţi şi Statistică din România, organizată la Timișoara de SPSR, ASE, Academia Română și Universitatea Politehnica din Timișoara. Website: https://spsr.ase.ro/spsr2024/.
  • 15-17 mai: editia a 46-a a Congresului Asociației Europene de Contabilitate (European Accounting Association), organizat la București de către ASE, Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune. Website: https://eaa-online.org/congress-2024/.
  • 17 mai: Conferința internațională „Perspectives of Banking and Financial Law”, ediția a XVII-a, organizată de Facultatea de Drept. Website: https://drept.ase.ro/cercetare/conferinteinternationale/.
  • 22 mai: Conferința „Economic Convergence in European Union. Sustainable development: trend or necessity?” (ECEU 2024), organizată de Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată. Website: https://economie.ase.ro/conferinta-eceu-2024/.
  • 23-24 mai: Conferința internațională „Informatics in Economy” – IE 2024, organizată de către Departamentul de Informatică Economică și Cibernetică Informatică din cadrul Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul ASE. Website: https://www.conferenceie.ase.ro/.
  • 25-26 mai: Conferința internațională FIBA 2024, organizată de Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori. Website: https://fin.ase.ro/fiba2024/index.asp.
This site is registered on wpml.org as a development site.