preview image

ASE – First place at national level in the field of Social Sciences in THE World University Rankings by Subject 2022

  1. Acasa Communication News ASE – First place at national level in the field of Social Sciences in THE World University Rankings by Subject 2022

Academia de Studii Economice din Bucureşti ocupă locul I la nivel național în domeniul Științe Sociale (Social Sciences) în clasamentul Times Higher Education World University Rankings by Subject 2022.

ASE se află, pentru al 4-lea an consecutiv, pe poziții notabile în clasamentul Times Higher Education World University Rankings by Subject 2022 – în domeniile Științe Sociale (Social Sciences) și Afaceri&Economie (Business&Economics).

ASE se poziționează pe locul I în România și pe locurile 401-500 la nivel internațional în domeniul Ştiinţe Sociale și 601+ în domeniul Afaceri&Economie, conform clasamentului Times Higher Education World University Rankings by Subject 2022, dat publicității la data de 13 octombrie a.c.

Consorţiul Universitaria este, de asemenea, prezent în aceste două domenii ale ediției din acest an al clasamentului, prin: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj, Universitatea din București, Universitatea de Vest din Timișoara și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Cele două domenii se regăsesc la:

În clasamentul general THE World University Rankings 2022, ASE ocupă locul I în România și este prima universitate din țară care intră în top 600 în lume într-un ranking universitar de notorietate.

This site is registered on wpml.org as a development site.